Healthy food, Happy me!

Samen op weg naar een gezonde(re) leefstijl

Wil jij een gezonde(re) leefstijl, lekker blijven eten en lekker in je vel zitten? Met dit interactieve e-book bereik jij in een maand een fittere en gezondere jij! Je gaat aan de slag met een 4-weeks voedingsschema vol heerlijke vegetarische en visrecepten.

Ben jij klaar voor een nieuwe, gezonde start?

  • Ga aan de slag met een compleet voedingsschema vol gezonde recepten, voedingsadviezen van diëtist Desiré van der Kruk en inspiratie filmpjes voor een gezonde levensstijl
  • Ontvang 4 weekmenu’s met gezonde ontbijt, lunch en diner recepten mét boodschappenlijstjes
  • Het voedingsschema streeft naar een gewichtsverlies van een halve kilo tot een kilo per week
  • Ontdek nieuwe gezonde recepten zoals havermout ontbijttaartjes, shakshuka, gevulde puntpaprika’s en zelfgemaakte groente- of vissalades voor op een gezonde boterham
  • Leer om je eigen stofwisseling te berekenen en hoe je voldoende vitaminen en mineralen binnen krijgt. Naar wens boek je ook nog een consult voor een persoonlijk advies
  • Leer jezelf een nieuw voedingspatroon aan voor de langere termijn en ervaar hoe fit en energiek jij je kunt voelen door voeding!

​’De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf’

Met dit interactieve e-book ga jij aan de hand van een maandplanning aan de slag met jouw ideale voedingspatroon voor een fit en energiek lichaam. Wekelijkse boodschappenlijsten, video’s en artikelen die jou helpen je voedingspatroon aan te passen. Hiernaast vind je 12 ontbijt, 14 lunch en 20 diner recepten zodat jij een maand lang niet hoeft na te denken over je wekelijkse boodschappen. Op deze manier heb ik het voor jou zo eenvoudig mogelijk gemaakt om een gezonde eetweek in te plannen!

Door de caloriearme recepten is dit e-book een geweldig hulpmiddel om af te vallen. Ter ondersteuning van dit proces is het mogelijk om samen met mij te kijken naar de ideale invulling van jouw persoonlijke voedingsplan. Je gaat aan de slag met een voedingsdagboek waarna we samen gaan kijken naar passende veranderingen zodat jij een kickstart hebt voor de start van jouw ideale voedingspatroon! Meer weten?

Twijfel je of je voor de zoveelste keer moet starten met een nieuw dieet? Dit e-book helpt jou naar een nieuw eetpatroon voor de langere termijn, zonder dieet, waar je altijd, op ieder moment op terug kunt vallen. Ga aan de slag met het voedingsschema en ervaar zelf hoe je door voeding je uithoudingsvermogen, energie en lichaam kunt versterken.

Ben je benieuwd naar het e-book? Bekijk dan hier een korte preview!

Heb je verder nog vragen of wil je meer informatie dan kan je uiteraard altijd even contact met mij opnemen.

Jouw investering € 15,00 incl. btw