fbpx

YMP Membership

Weekmenu's & online coaching

Ben jij een drukke, ambitieuze moeder die veel waarde hecht aan gezonde voeding voor het hele gezin? Je wilt graag gezonde, levenslange eetgewoonten voor je kinderen, maar hectische schema’s voorkomen dat je de soorten maaltijden bereidt die je wilt, en je valt terug op ‘snel’ en ongezonder voedsel. In plaats daarvan zou je graag lekkere, gezonde maaltijden aan je gezin serveren. Dat lukt met een goed gevulde koelkast, maar daar kom je niet aan toe.

Met de weekmenu’s en handige boodschappenlijst haal je in het weekend de boodschappen in huis bij je favoriete (online) supermarkt en je bent klaar voor de week. Je ontvangt iedere week een weekmenu voor het hele gezin inclusief handige boodschappenlijst. De recepten zijn eenvoudig aan te passen naar eventuele dieetwensen, zoals koolhydraatarm of vegetarisch. De opties voor kidsproof recepten zijn oneindig.

Naast de weekmenu’s heb je toegang tot de besloten community. De leukste manier om samen met andere vrouwen aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl voor het hele gezin. Jullie eten de hele week gezond en gevarieerd zonder stress of gedoe. De handige boodschappenlijst geeft de structuur die jij nodig hebt als drukke, ambitieuze moeder.

In de community beantwoord ik al jou vragen binnen 24 uur en gaan we er samen voor zorgen dat je gezond en zonder stress de week doorkomt!

Iedere week een verrassend gezond weekmenu met handig boodschappenlijstje

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay