Ga terug
+ servings

MEDITERAANSE PASTASALADE

Een vegetarische en glutenvrije lunchsalade boordevol eiwitten. Een gezonde maaltijd waar je de rest van de middag weer even op door kunt!
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 20 min
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 75 gram gemengde sla met rucola
  • 125 gram linzenpasta
  • ca. 12 cherrytomaten gehalveerd
  • ca. 10 (semi) zongedroogde tomaten
  • ca. 10 groene olijven met pesto
  • 4 el hüttenkäse
  • grote hand zonnebloempitten
  • scheutje olijfolie van goede kwaliteit

Instructies
 

  • Kook de linzen volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Halveer de cherrytomaten en snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.
  • Meng de pasta met alle overige ingrediënten tot een salade en breng op smaak met peper, zout en een scheutje olijfolie van goede kwaliteit.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!