Ga terug
–+ servings

ROMIGE BURRATA SALADE MET TOMAAT

Een heerlijk gerechtje om vooraf te delen of als hoofdmaaltijd op een warme, zomerse dag. Ook heerlijk met wat aardappeltjes uit de oven en vegetarische kipspiesjes.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 10 min
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 burrata van goede kwaliteit
  • ca.10 verschillende soorten tomaten
  • handje pistachenoten fijn gehakt
  • handje cashewnoten fijn gehakt
  • 3 el olijfolie van goede kwaliteit
  • 2 tl appelazijn
  • Voor erbij: (glutenvrije) toast
  • Optioneel: verse bieslook of basilicum

Instructies
 

  • Snijd de tomaten in parten en hak de nootjes fijn.
  • Meng de olijfolie met de appelazijn en voeg wat versgemalen peper toe.
  • Toast je broodjes in een broodrooster.
  • Leg de burrata op een mooi bord en garneer de tomaten eromheen. Besprenkel met de gemengde olijfolie en gehakte nootjes.
  • Serveer met de toast en eventueel wat verse bieslook en basilicum.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!