Verwarm de oven voor op 180 graden.
Maak de bouillonpoeder met 700 ml gekookt water en meng hierdoor de geperste knoflook en het sap van de limoen.
Spoel de bonen en mais af met koud water en laat goed uitlekken.
Snijd de courgette in blokjes en doe deze samen met de quinoa, mais, bonen en het rasp van de limoen in een ovenschaal. Meng goed en giet er vervolgens de bouillon over. Begin met 600 ml. Staat niet alles onder water? Voeg dan nog een scheutje extra bouillon toe.
Voeg ook de helft van de verse dille toe aan de ovenschaal en meng goed.
Dek af met aluminiumfolie en zet 40 minuten in de voorverwarmde oven.
Haal het aluminiumfolie er na 40 minuten af, meng de overgebleven dille erdoor en zet de oven uit. Zet de ovenschaal vervolgens nog 10 minuten in de oven om na te garen.
Maak het gerecht nu helemaal af met de goddelijke dressing! Doe alle ingrediënten in de mengbeker van je staafmixer en meng goed. Vind je hem te dik? Voeg dan een scheutje water toe. Breng op smaak met peper.
Serveer de quinoa met de dressing en geniet!