Verwarm de oven voor op 175 graden.
Rasp de wortels en de schil van de sinaasappel fijn.
Doe de sinaasappelrasp, eieren, zonnebloemolie en kaneel in de mengkom van je keukenmachine en meng kort.
Voeg de wortel bij het beslag en meng kort. Voeg vervolgens ook de ontpitte dadels en het meel toe en meng nogmaals.
Meng nu 2 handen granola met een spatel door het beslag zodat het niet fijn wordt gemalen en zijn lekkere crunch behoudt!
Tot slot voeg je de bakingsoda toe en giet je hier de appelciderazijn over zodat de baking soda geactiveerd wordt. Meng nogmaals met de spatel even door.
Bak de taart in 45 minuten gaar.
Maak ondertussen de frosting door de kokosyoghurt te mengen met de honing en het sap van een halve limoen.
Laat de cake minstens een uur afkoelen voordat je de frosting erop doet.
Versier de cake met de overgebleven granola en enjoy!