GEZONDE ONTBIJT PANNENKOEKEN
Een verwennerij voor iedere ochtend! En dat ze roze zijn? Dat is niet alleen extra leuk voor het oog, maar ook zeker voor de smaak!
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 20 min
- 150 ml amandelmelk
- 3 el (glutenvrije) havermout
- 100 gram gekookte bieten
- 1 ei
- Flinke snuf kaneel
Om te serveren
- (plantaardige) yoghurt
- Geroosterde kokosvlokken
- Vers fruit, zoals blauwe bessen, frambozen en rode bessen
Doe alle ingrediënten in de beker van de staafmixer en mix tot een glad beslag. Het beslag moet ongeveer zo dik zijn als bij ‘normale’ pannenkoeken.
Zet een koekenpan op het vuur met een scheutje zonnebloem- of kokosolie en laat goed heet worden.
Schenk hierin het beslag in kleine hoopjes. Maak met de bolle kant van een lepel kleine pannenkoekjes. Maak 2-3 pannenkoeken per keer en herhaal tot het beslag op is.
Keer de pannenkoeken op als er aan de bovenkant bolletjes ontstaan, dit duurt ongeveer 2 minuten. Keer ze niet eerder om want dan zijn ze nog niet gaar!
Serveer met jou gekozen toppings en geniet!