Ga terug

ROMIGE VEGETARISCHE EENPANSPASTA

Een vegetarische pasta met een echt comfort food gevoel. Wedden dat de kids heerlijk mee genieten?
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 20 min

Ingrediƫnten
  

  • 1 ui fijngesneden
  • 2 tenen knoflook fijngesneden
  • 1/2 rode peper fijngesneden
  • 170 gram volkorenpasta
  • 70 gram tomatenpuree
  • 500 gram Tasty Tom tomaten in parten (of een mix van smaakvolle tomaten)
  • 200 ml kokosmelk
  • 200 gram bladspinazie
  • 1 el groente bouillonpoeder of 1/2 bouillonblokje

Instructies
 

  • Snijd de ui, knoflook en rode peper fijn. De tomaten snijd je in parten. Los de bouillon alvast op in 250 ml heet water zodat je die straks kan gebruiken.
  • Zet een hapjespan op het vuur met een scheut olijfolie. Bak hierin de ui, knoflook en rode peper op laag vuur voor ongeveer drie minuten. Voeg nu de tomatenpuree toe en roer goed door. Voeg ook de tomaten toe en bak deze mee tot ze zacht beginnen te worden. Dit duurt ongeveer drie minuten.
  • Nu voeg je de kokosmelk en de opgeloste bouillon toe. Breng het geheel aan de kook en voeg dan ook de pasta toe. De pasta kook je gaar in de kokosmelk. Na ongeveer 10 minuten is de pasta gaar. Controleer dit even voordat je de spinazie in delen toevoegt. Roer de spinazie door de pasta zodat hij slinkt.
  • Als alle spinazie is geslonken is de pasta klaar!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!