Ga terug
+ servings

ROMIGE LINZENSALADE MET BIET EN ZACHTE GEITENKAAS

Een heerlijke voedzame lunchsalade vol smaak. Geen gedoe om te maken, je hoeft slechts een aantal ingrediënten te snijden en te mengen voor een bijpassende dressing.
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 20 min
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 100 gram linzen
  • 2 gekookte rode bieten in stukjes
  • 1 komkommer in stukjes
  • 250 gram cherrytomaten gehalveerd
  • ca. 6 augurken in plakjes
  • 75 gram zachte geitenkaas
  • 200 gram spinazie
  • 50 gram walnoten

Dressing

  • 3 el olijfolie
  • 2 el balsamicoazijn
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl honing
  • Peper, naar smaak

Instructies
 

  • Snijd de biet, komkommer, cherrytomaten en augurk in stukjes.
  • Meng de spinazie met de linzen en gesneden groenten tot een salade.
  • Meng de ingrediënten voor de dressing.
  • Doe de salade in (meeneem)bakjes en verkruimel de geitenkaas en walnoten over de salade. Eet je de salade direct? Meng dan ook de dressing door je salade. Neem je hem mee? Houd de dressing dan apart tot je hem gaat eten.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!