Gevulde eitjes met Spirulina
Een heerlijk hapje voor op de brunch of lunch tafel. Door de toevoeging van Spirulina is het ook nog eens het perfecte hapje om te zorgen van een beetje balans tijdens feestelijke dagen! De ingrediënten zijn voor 4 gevulde eieren.
- 4 eieren
- 2 tl mayonaise
- 1 tl pittige mosterd
- 1 tl (kokos)yoghurt of kwark
- 2 tl kappertjes
- 1 tl spirulina optioneel
- 1/2 tl paprikapoeder
- peper en zout naar smaak
- verse basilicum, hennepzaadjes en zwarte peper
Kook de eieren 7 minuten. Laat ze schrikken en pel ze. Halveer ze vervolgens en haal het eigeel uit de eitjes.
Doe alle ingrediënten samen met het eigeel in de hoge mengkom van je staafmixer en meng tot een gladde massa.
Heb je een spuitzak? Dan kan je daar de eitjes mooi mee versieren. Heb je deze niet? Vul de eitjes dan met een lepeltje en garneer met verse basilicum, zwarte peper en hennepzaadjes zodat ze er ook zonder spuitzak mooi uitzien. Veel plezier!