Snijd de groenten in het juiste formaat.
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Zet een grote (wok)pan op het vuur en verwarm een scheutje (kokos)olie. Bak de ui en knoflook 2 minuten en voeg vervolgens de prei en champignons toe. Roerbak 3 minuten en voeg dan ook de kool toe. Bak tot alle groenten mooi zacht en gaar zijn.Voeg de sambal en ketjap toe en laat op laag vuur zachtjes pruttelen.
Voeg de sambal en ketjap toe en laat op laag vuur zachtjes pruttelen.
Maak nu de pindasaus door alle ingrediënten te mengen in een steelpannetje. Blijf goed roeren terwijl je de saus opwarmt. Zorg ervoor dat het niet gaat koken. Je kunt eventueel wat extra water toevoegen als de saus te dik wordt.
Tot slot maak je de gebakken eieren. Zet een koekenpan met een scheutje (kokos)olie op het vuur en laat goed heet worden. Breek de eieren in de pan en bak aan beide kanten tot ze mooi gaar zijn.
Serveer de nasi met alles wat je lekker vind en geniet!