Holistisch detoxen

7 of 10 daagse detox boost met voeding, beweging & mindset

Holisme staat voor eenheid en heelheid. Met dit holistisch detox programma ga je aan de slag om zowel je lichaam als geest op te ruimen. Je voert afval- en gifstoffen af, kickt af van suikers, valt enkele kilo’s af, ervaart meer energie en je huid zal gaan stralen! Je kunt kiezen voor een detox met of zonder sapkuur of ondersteunde essentiële oliën. Jouw detox programma is altijd inclusief online yoga- pilates en meditatielessen en recepten die zowel lichaam als geest voeden.

Geen tijd of zin om alles op deze pagina rustig door te lezen maar ben je wel nieuwsgierig naar mijn pakket?
Luister dan hier de 10 minuten podcast.

Waarom een Holistische Detox?

Een detox staat voor een reset van je immuunsysteem en spijsvertering, je voert afvalstoffen af en geeft je lichaam de kans om te ontgiften. Ons lichaam wordt dagelijks verontreinigd door virussen en bacteriën, chemicaliën of zware metalen (deze zijn weer een basis voor virussen en bacteriën), straling (bijv. van onze telefoon en laptop) en door het eten van suikers en verzadigde vetten.

Om je lichaam de kans te geven om te ontgiften ga je in deze detox aan de slag met de juiste voeding, eventueel ondersteund door een sapkuur of essentiële oliën in combinatie met beweging in de vorm van yoga en pilates. Door je meer te verbinden met je lichaam zul je niet alleen de lichamelijke effecten van deze detox ervaren, maar ook je geest zal rustiger worden waardoor je een sterkere verbinding zult ervaren met lichaam en geest. Vandaar de naam Holistische Detox.

Wat brengt deze detox jou?

 • Verminderen van ontstekingen in het lichaam (pijn, huidklachten en ziekten)
 • Vetcellen kunnen afbreken
 • Je geeft je immuunsysteem een boost 
 • Je komt meer in contact met je behoeften op het gebied van voeding, beweging en mindset waardoor je zowel lichamelijk als mentaal meer balans zult ervaren
 • Je leert hoe je jezelf kunt voeden zonder zooi, met pure ingrediënten
 • Meer energie en een gezonder lichaam en geest!

En het allerbelangrijkste: je legt de basis voor een gezonde leefstijl voor de langere termijn.

Gun jezelf deze detox en neem de tijd om in te tunen met jouw lichaam, wensen en verlangens. Je kunt al deelnemen vanaf €44 euro!

Ik sta even stil, en dat is een hele vooruitgang

Body – Mind – Spirit

Kort samengevat, hoe werkt deze Holistische Detox?

 • Startdata: Geef jouw voorkeursdag aan mij door
 • Je krijgt alle essentials voor jouw pakket thuisgestuurd
 • Je ontvangt het Holistic Template met toegang tot alle recepten en online video’s direct in je mail! Hiermee krijg je uitgebreid advies over hoe je jouw detox kunt gaan indelen.
 • In deze holistische detox ga je zelf aan de slag met thema’s zoals
  Intermittend Fasten, 20 Minutes a Day Routine en Affirmaties. Deze principes leg ik uitgebreid uit via het Holistic Template.
 • Ik ben er voor je als je me nodig hebt

Een Holistische Detox, ook iets voor jou?

Vraag nu een gratis en vrijblijvend gesprek aan, om te kijken of een Holistische Detox ook iets voor jou is!

  Daar ben ik, gelukkig maar, ik was mezelf al even kwijt

  Sanne Buter

  Hoe ziet het Detox-programma eruit?

  Afbouwdagen: Ik adviseer je om 3 tot 7 dagen voor aanvang van de start géén koffie en frisdrank meer te drinken, geen suiker, zoetigheid of chips. Probeer alvast gezonder te leven. Dit zal je spijsvertering meer tot rust brengen waardoor de detox een beter effect zal garanderen.

  Sapkuur: Kies je voor een pakket met sapkuur? Vanaf dag 1 t/m 3 zul je jouw lichaam een reset geven middels de sappen van Superfoodguru. Ziektekiemen worden aangepakt, je lichaam zal ontgiften, het immuunsysteem krijgt een boost en de spijsvertering komt tot rust. Na deze sapkuur voel je je fris en helder in zowel lichaam als geest.

  Soepdagen: De detox start (of gaat verder na de sapkuur) met Intermittend fasten en heerlijke soepen die je zelf maakt middels de soeprecepten die beschikbaar zijn via de holistische receptenapp. 

  Holistische voeding: Na de soepdagen ga je verder met vaste voeding. Je gaat naast Intermittend fasten aan de slag met holistische recepten. Dit wil zeggen: voeding waar zowel jouw lichaam als geest blij van wordt. De recepten vormen een inspirerende de basis voor een gezonde, holistische leefstijl voor de langere termijn. Ben je even uit balans? Dan kun je altijd weer terugvallen op deze recepten. Ze blijven altijd voor jou toegankelijk.

  Holistisch in balans: naast gezond en creatief eten is het natuurlijk ook van belang dat je beweegt en leuke dingen onderneemt waar je energie van krijgt en blij van wordt! Via het Holistic template geven we je inspirerende tips & tricks en ontvang je van ons ook diverse yoga en pilatesvideo’s plus meditaties waar je mee aan de slag kunt tijdens jouw detox avontuur.

  Kies je voor een detox inclusief sapkuur? Dan word je ook nog eens verrast met een natuurlijke en inspirerende Holistische Giftbox t.w.v. € 35,- ! Gevuld met prachtige producten van o.a. Happy Soaps, Geurwolkje, BetereproductenNL, Sanne Butter Affirmaties, Dutch Harvest, Yogadocente Yolentha Ram en natuurlijk van mijzelf.

  De detox is al te volgen vanaf €44 incl. btw

  Hoe hebben anderen deze Holistische Detox ervaren?

  Een hele fijne detox om weer even te resetten en jezelf op nummer 1 te zetten.

  Esther

  Naast de mooie detox ervaring vond ik ook de begeleiding van Lucy erg fijn. Vol kennis en met veel passie begeleid ze je gedurende deze 10 dagen.

  Annet

  Inspirerende dagen waarbij ik heb ervaren dat goed voor mezelf zorgen een stuk moeitelozer kan gaan dan ik dacht. Echt een cadeau voor jezelf!

  Liesbeth