Holistische reset

Voel je fit, energiek en in balans!

Dit reset programma is speciaal gemaakt voor vrouwen die het lastig vinden om gezond en voedzaam te eten in de dagelijkse drukte.
In dit 7-daagse programma ga je ontdekken hoe je fysiek en mentaal in balans komt en welke voeding voor jou optimaal werkt.
Met deze reset ervaar je hoe het is om jezelf op nummer één te zetten.

Herken jij dit?

 • Je hebt regelmatig buikpijn of een opgeblazen buik
 • Je ervaart veel klachten rondom je menstruatie (of hebt dit altijd ervaren mocht je in de overgang zitten)
 • Je voelt je vaak moe en futloos na het eten
 • Je hebt een onrustige huid (acne of eczeem)
 • Je hebt moeite met het maken van eetkeuzes en twijfelt regelmatig of de keuzes wel juist zijn
 • Je vind het lastig om te bedenken hoe je een voedzame, vegetarische of plantaardige, maaltijd bereid
 • Je staat regelmatig zonder inspiratie in de supermarkt
 • Je voelt je onrustig, opgejaagd en chaotisch
 • Je wilt graag gezonder eten, maar weet niet hoe

Dan heb ik voor jou een programma ontwikkeld waarin ik mijn jarenlange kennis, ervaring en interesse in Holistische voeding met je ga delen, met het doel jou te helpen om je klachten op te lossen.

Wat is een Holistische reset?

Een reset staat voor het reinigen van je lichaam en geest. In de Westerse wereld associëren we een reset vaak met een intense periode van (sap)vasten, maar dit kan ook op een fijne, zachte manier!
Na deze holistische reset voel jij je zowel fysiek, mentaal als emotioneel in balans.
We kunnen met een reset het zelfhelende vermogen van ons lichaam activeren zodat we preventief inzetten op onze gezondheid.
Het idee voor deze holistische reset komt uit de Ayurvedische leer en is seizoensgebonden waardoor hij altijd past bij onze natuurlijke behoeften.

Wanneer is de reset geschikt?

Deze reset is voor iedereen die op een zachte manier, zonder harde regels of richtlijnen, gezonder en voedzamer wilt gaan eten. De reset is de oplossing voor ‘vage’ gezondheidsklachten zoals bijvoorbeeld een prikkelbare darm, onrustige huid of een chaotisch brein. Je ondersteunt je lichaam in het natuurlijke ontgiftingsproces waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en er nieuwe energie vrijkomt om optimaal te functioneren. Zowel lichaam als geest komen tot rust. Het is aan te raden om minstens twee keer per jaar een reset te volgen om je gezondheid voor de langere termijn te verbeteren. 

Hoe werkt deze Holistische reset?

 • Je schaft het online programma aan via deze link
 • Je ontvangt een welkomstmail waarin je toegang krijgt tot het programma inclusief receptenapp, online yoga-, meditatie- en pilatesvideo’s.
 • Lees alle informatie rustig door en stel eventueel je vragen aan mij via de mail.
 • Je gaat je lichaam eerst rustig voorbereiden op de reset, zoals beschreven in het programma.
 • Doe zelf alle boodschappen en stel eventueel nog aanvullende vragen.
 • Tijdens de reset ben ik er voor je als het nodig is!
 • Het is aan te raden om na de reset rustig weer je normale voeding op te bouwen. Indien gewenst kan ik hierin begeleiden middels een consult

Past de Holistische reset bij jou?

Heb je twijfels over of de Holstische reset iets voor jou is? Vul onderstaand formulier in zodat we samen kunnen kijken of deze reset past bij jou.

  Hoe ziet het reset-programma eruit?

  Afbouwdagen: Je start 3-7 dagen met het afbouwen van koffie, frisdrank, suiker, zoetigheid en chips.

  Soep en Kitchari dagen: De reset start met heerlijke soepen en Kitchari (een traditioneel Ayurvedisch detox gerecht). Dit zijn de eerste twee dagen.

  Holistische voeding: Op dag 3 ga je verder met vaste voeding. Je gaat indien passend voor jou Intermittend fasten, en aan de slag met holistische recepten. Dit wil zeggen: voeding waar zowel jouw lichaam als geest blij van wordt. De recepten vormen een inspirerende basis voor een gezonde, holistische leefstijl voor de langere termijn.

  Holistisch in balans: naast gezond en creatief eten is het natuurlijk ook van belang dat je beweegt en leuke dingen onderneemt waar je energie van krijgt en blij van wordt! Via het ebook ontvang je inspirerende tips & tricks en ontvang je diverse yoga en pilates video’s plus meditaties waar je mee aan de slag kunt tijdens jouw reset avontuur.

  Voel je nog een twijfel? Laat je overtuigen door eerdere deelnemers aan de reset!

  Je hebt dit programma zo tot in de puntjes voorbereid en ons continu begeleidt met al je kennis en ervaring. Grote bewondering voor!
  Op de een of andere manier voel ik nu mede doordat jij dat ook zo benadrukt dat ik zelf mag voelen wat goed voor me voelt dan klakkeloos een weekmenu te volgen en daarin te denken dat een ander het beter weet.  Bewust eten tot je voelt dat het ok is voor nu.

  Mieke

  Lieve Lucy!! Ik ben superblij met deze tweede reset-week. En heel dankbaar! Op een hele laagdrempelige manier heb je mij geinspireerd om echt dingen in mijn voedingspatroon aan te passen. Ik eet zoveel meer groenten ineens. Juist omdat niets als ‘moeten’ voelt, en de gerechten naast gezond ook vrij makkelijk en lekker zijn. Comfort food, soms heerlijk spicy love it, in deze koude hefstperiode een cadeautje.

  En de -2 kilo’s zijn hier mooie bijvangst 😉

  Daphne