Het gezicht achter Yourmealplanners

Hoi! Ik ben Lucy en dol op gezond en lekker eten. Op dit platform deel ik mijn liefde voor gezond, lekker en puur eten met de wereld. Met ontzettend veel plezier werk ik iedere dag vol inzet en motivatie aan de ontwikkeling van mijzelf, Yourmealplanners en de mensen die ik mag begeleiden. Het is mijn missie om ook jou te helpen naar gezonde(re) eetgewoonten zodat we met z’n allen niet alleen onszelf maar ook de wereld een stukje mooier kunnen maken!

Waar kan ik jou mee helpen?

In mijn ogen draait een gezond voedingspatroon juist niet om een dieet, maar om persoonlijke voeding die past bij jou, jouw leefstijl en jouw omgeving. Deze holistische kijk op voeding laat ik met Yourmealplanners met veel liefde terugkomen.

Met wat ik doe hoop ik mensen te mogen inspireren een passende leefstijl te vinden en daarin te kunnen ondersteunen met mijn aanbod! 

Ben jij klaar om te starten met een gezonde leefstijl voor de langere termijn?

Wil je nog wat meer over mij weten?

Op mijn vijfde wilde ik geen dieren meer eten want dat vond ik heel erg zielig. Mijn moeder zag toen een kans om mij aan het eten te krijgen en dus werd er een deal gesloten: geen vlees meer eten betekent nooit meer zeuren aan tafel en netjes mijn bord leeg eten. Zo geschiedde. Van het krijsende kind aan tafel naar 5 jarig vegetarisch meisje dat netjes haar bord, vol groenten, op at. Het werd een stuk gezelliger aan tafel! In een notendop is dit waar mijn passie voor gezond en lekker eten is begonnen. Het zomaar weglaten van vlees zorgt vaak voor een gebrek aan voedingsstoffen en smaak en dat vind ik echt zonde.

Wat zijn mijn drijfveren?

Gezond, vegetarisch en lekker eten gaan ontzettend goed samen. Je zorgt hiermee niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de natuur, de dieren, je vrienden en jouw familie. Door allemaal een beetje minder vlees te eten, maken we niet alleen het leven op deze aarde mooier en leuker, we maken de aarde ook gezonder.

​Via mijn platform wil ik mensen helpen naar gezonde(re) eetgewoonten. Na zelf jarenlange struggles te hebben gehad op het gebied van eten wil ik mijn kennis en ervaring nu graag delen met andere mensen die moeite hebben met het vinden van de juiste balans in hun voedingspatroon. Ik geloof erin dat Body & Mind een op een met elkaar in verbinding staan en door goed voor zowel je lijf als je geest te zorgen ontstaat er een zachtere en liefdevollere verbinding met jezelf. Vanuit deze verbinding is het makkelijker om te voelen waar je eetgewoonten verandering nodig hebben zodat jij nog meer uit jezelf kunt halen. Met voldoende energie en vanuit innerlijke rust is het leven zoveel mooier!

Heb je nog vragen? Je kunt altijd even contact met mij opnemen via lucy@yourmealplanners.nl

Heel veel liefs! Lucy