Healthy zomer buiten e-book voor foodlovers!

Misschien heb je hem al in je mail voorbij zien komen, maar het we hebben een nieuwe e-book uitgebracht! Het Healthy zomer buiten e-book voor foodlovers! Een hele mond vol, jazeker, maar het dekt precies te lading wat betreft de inhoud van dit heerlijke e-book met maar liefst 59 pagina’s!

Dit e-book heb ik, Lucy, samen met Melissa, van Lislovescooking gemaakt omdat wij het super leuk vinden om mensen te kunnen inspireren met lekker, gezond, voedzaam & glutenvrij eten. En we vinden het ook nog eens fantastisch dat we onze gezamenlijke passie kunnen delen, heerlijk om samen in de keuken te staan, foto’s te schieten en ja helaas ook alle bende weer op te ruimen 😉

Een verrassend resultaat!
Nog niet eerder hebben wij zo een grote diversiteit aan glutenvrije en lactosearme recepten verzameld in een e-book. Voor ons dus een verrassend & verbluffend resultaat!

Dat wij trots zijn mag duidelijk zijn, maar voor je het e-book hieronder gratis download, nog even een kleine uitleg. In dit e-book vind je recepten die glutenvrij en lactosearm zijn. Wij kiezen voor glutenvrije graansoorten en als we zuivel gebruiken voor een plantaardige of lactosevrije variant.

Zelf hebben wij geen allergie en kozen daarom ook een keer voor een bietenpasta en bloemkool pizza bodem. De recepten zijn veelal vegetarisch, sommige zelfs vegan, en een aantal zijn met vis gemaakt. Voor deze samenstelling is gekozen omdat ditis hoe wij zelf eten en waar wij ons goed bij voelen. Dit goede gevoel hopen we aan jouover te brengen in dit e-book.

Wat kun je verwachten?
Verwacht veel! Van broden, dips en spreads bij de borrel tot vegetarische bbq gerechten, voedzame, zomerse, salades en natuurlijk mogen ook de toetjes op een zwoele zomeravond niet ontbreken.

Blader het e-book vooral lekker op je gemak door, het liefst natuurlijk buiten in het zonnetje, en laat je verassen door de diversiteit en creativiteit van de recepten!

Veel leesplezier!

Liefs Lucy, Rosa & Melissa

Download hier GRATIS het e-book!

Ps. Vind je dit e-book leuk en wil je ons helpen om meer content te creëren laat dan een donatie achter via onderstaande link! Op deze manier hopen wij nog heel veel mensen te mogen inspireren met Happy Food!

Yes, ik doneer! ????????????

0 comments

Recente berichten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *